Zomerzingweek 2020

Wat alweer bijna vier jaar geleden als een vaag plannetje ontstond op een warme zomeravond onder het genot van een glaasje wijn in de tuin groeide afgelopen zomer uit tot de Zomerzingweek. Zestien vrouwen dompelden zich zes dagen lang onder in muziek, vriendschap, geklets, lekker eten en plezier. Wat ons betreft een onvergetelijke week met als hoogtepunt het afsluitende concertje in de tuin van het plaatselijke café. Met live band en een zeer vrolijk feest na.

Geen wonder dus dat we dit jaar op herhaling gaan! Van zondag 5 juli tot en met zaterdagmorgen 11 juli is de Zomerzingweek 2020. En natuurlijk weer onder de bezielende en professionele leiding van dirigent Akke Feenstra en zangdocent en jazz-zangeres Jildou Duiven. Op het programma staan meerstemmige nummers – van folk en traditionals tot pop- en kleinkunstliedjes. Met en zonder pianobegeleiding, en meestal speciaal voor de Zomerzingweek gearrangeerd door Akke en Jildou

Elke ochtend na het uitgebreide ontbijt repeteer je met z’n allen of in groepjes in een lekker werktempo en met veel aandacht voor zangtechniek, timing, solo’s en koorklank. ’s Middags kun je een wandeling of fietstocht maken, stadjes bezoeken, luieren in de tuin of eens iets heel anders proberen, zoals yoga, pottenbakken of glas-in-lood maken. Aan het eind van de middag volgt nog een zangsessie tot 19.00 uur, waarna de borrel klaarstaat en je al snel daarna aanschuift aan tafel voor een driegangendiner. De Zomerzingweek wordt afgesloten met een concertje in het plaatselijke café-bistrot Le Voilà voor dorpsbewoners, vakantiegangers en andere belangstellenden. Na afloop is er natuurlijk een feestje.

Er is plaats voor 12 tot 16 zangers (m/v), die hun partijen voorafgaand aan de Zomerzingweek zelfstandig kunnen voorbereiden (vanuit noten en/of op gehoor).

Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je dan snel aan, want er is plaats voor twaalf tot zestien zangers en de belangstelling is groot! Stuur een mail naar bagatellemelay@gmail.com.

Info
Tijdens de Zomerzingweek verblijf je in La Bagatelle of in een sfeervolle gîte of B&B op loopafstand elders in het dorp. De kamers van La Bagatelle zijn comfortabel en groot, in de parkachtige tuin kun je heerlijk luieren en er wordt uitgebreid voor je gekookt (dit laatste geldt uiteraard ook voor de mensen die elders in het dorp slapen).

Data
Aankomst: zondag 5 juli, 16.00 uur
Vertrek: zaterdag 11 juli, 10.00 uur

Kosten
€ 575 p.p. op basis van verblijf met twee personen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer in La Bagatelle of in een huisje of B&B elders in het dorp.
€ 525 p.p. op basis van verblijf met twee personen in een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer in La Bagatelle. 
Toeslag € 75 p.p. bij eenpersoonskamer.

Dit bedrag is inclusief vijf dagen zingen onder professionele leiding, zes nachten logies, alle maaltijden, koffie/thee. De wijn bij het diner is inbegrepen, overige drankjes betaal je apart. 

De reis naar Melay (Haute-Marne) is voor eigen rekening. Het dorp ligt op circa zes uur rijden met de auto van Utrecht. 

Acties en nieuws

Twitter

Blog

  • Zitten en witten De winter in Melay is vaak grijs en nat. Dan kun je twee dingen doen: met een boek en een dekentje op de bank of ... + Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com