Reviews

Ella Wetser en Donné Schmidt, mei 2022
Heerlijk wanneer je merkt dat je welkom bent. De eigenaren zijn gepassioneerde natuurliefhebbers, getuige de liefde die ze hebben voor de prachtige tuin. Maar samen koken ze ook de sterren van de hemel. Wanneer je dit plekje eenmaal hebt ontdekt wil je eigenlijk niet weg. Chapeau!

Hidding, augustus 2021
Prachtige tuin, super eigenaren, relaxed, heerlijk eten, echt een aanrader.

Anja & Karel Roding, juli 2021
Wij komen hier al vijf jaar lang en het is en blijft een toppertje !

Hannelies Grezel, september 2020
Het is iedere keer weer een cadeau om hier te verblijven. Het huis heeft een ziel waardoor je je direct prettig voelt. Mooie grote ruime kamers heerlijke matrassen en brede bedden met eigen badkamer. Kaarten en informatie van de schitterende stille omgeving. Ideaal fiets en wandelgebied. Het eten, ontbijt en warme maaltijd, is werkelijk fantastisch. Gastgevers warm, zeer zorgzaam en ze bieden zelfs hulp bij plakken van fietsband.

John Hein en Hennie Meijer, september 2019
Niet voor niets komen wij voor onze tussenstop naar Zuid-Frankrijk weer bij Charlotte en Everhard langs. Niet alleen hun gezelschap stellen wij op prijs, ook het aangename dineren met hen én met andere gasten onder de oude kastanjeboom draagt bij aan een meer dan een gezellig verblijf.

Mariska, juli 2019
La Bagatelle is een landhuis met veel authentieke details en een grote, sfeervolle tuin. Ondanks de hitte (39 graden) bleef mijn ruime kamer en badkamer koel. Je kunt gebruik maken van een historisch ingerichte algemene ruimte waar je zelf koffie/thee kunt zetten en desgewenst iets in de koelkast kunt bewaren. Heerlijk luxe ontbijt, met o.a. vers gesneden fruit, diverse kazen, eitje, enz. De geweldig vriendelijke eigenaren gaven me het gevoel dat ik geen gast, maar een familielid was!

Janny, juli 2019
Onderweg naar les Trois Vallees een tussenstop in Melay om alvast wat te ontstressen. Dat lukt in la Bagatelle prima. Charlotte en Everhard beheersen het gastvrouw en gastheerschap prima. Alles klopt! De entourage, het landschap de sfeer alsof je een schilderij instapt. Verder verklap ik niks 🙂

Cynthia, september 2018
‘Echt een super fijne ervaring en geweldig begin van de vakantie!! Heel erg leuk!! Eten was super! Mooi, ruim, schoon. Hele vriendelijke eigenaren, we voelden ons echt thuis. Ons zoontje vond het er heel erg leuk, lekker in de tuin lopen!!’

Luc en Britt, juli 2018
‘Lekkere table d’hôtes onder de boom met aangename mensen, op een zeer “naturelle” manier. Huis en tuin met charme.’

Karin, juli 2017
‘Ideaal gelegen in de Vogezen in een prachtig pand: de kamers zijn ruim, schoon en met smaak ingericht. Badkamer ook tiptop in orde. En de tuin is een plaatje! Een aanrader is om ook bij hen te dineren. Er wordt heerlijk gekookt en aan tafel is het gezellig eten met elkaar. De gastheer en -dame zijn plezierig in de omgang, ook richting ons jeugdige drietal van 13, 11 en 9. Wij willen allemaal terugkomen!’

Acties en nieuws

Twitter

Blog

In Nederland zijn dit de hondsdagen, en hier in Frankrijk heet deze periode canicule. Maar van hondsdagen is allang geen sprake meer, dit zijn hondsweken. Weken vol zon en helaas ook weken zonder een drupje regen. De tuin begint erge dorst te krijgen, maar ondanks het gele gras en wat slap hangende planten en struiken, is het er nog heerlijk toeven. De puttertjes, zwartkoppen en spechten zorgen voor passende achtergrondmuziek en in ons parkje staan de ligstoelen klaar. Lekker een beetje dutten, genieten van het uitzicht of je verliezen in een mooi boek. Everhard en ik zijn natuurlijk van de boeken en we hebben dan ook een ruim voorziene bibliotheek. Nederlandse, Engelse en Franse literatuur en thrillers, klassiekers en actueel spul, maar ook heel veel historische boeken, biografieën en fotoboeken van de omgeving. En die boeken delen we natuurlijk met onze gasten. We adviseren je graag als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com