Meld je snel aan voor de Schilderweek!

Van zondag 26 april t/m zaterdag 2 mei 2020 kun je bij ons aan de slag met verf en penseel. Of je nou schildert met aquarel-, acryl- of olieverf, of beginner of vergevorderde amateur bent: iedereen is welkom. 

Jacqueline Hoenselaar is niet alleen een originele kunstenaar, maar ook een zeer ervaren docent, die haar leerlingen vooral wil inspireren zonder hen iets op te leggen. Vijf dagen ga je na het ontbijt aan het werk tot circa 13.00 uur. Het liefst ergens in de buitenlucht, maar bij slecht weer kun je terecht in de paardenstal of op de enorme zolder van La Bagatelle. ’s Middags kun je zelfstandig verder schilderen, wandelen, fietsen, stadjes bezoeken, luieren in de tuin of bijvoorbeeld pottenbakken. De week wordt afgesloten met een kleine expositie en vernissage voor dorpsgenoten en andere belangstellenden. Tijdens de Schilderweek word je in de watten gelegd met een goed bed, lekker eten en drinken, en veel persoonlijke aandacht. 

Meer weten of aanmelden? Klik hier.

Acties en nieuws

Twitter

Blog

  • Zitten en witten De winter in Melay is vaak grijs en nat. Dan kun je twee dingen doen: met een boek en een dekentje op de bank of ... + Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com