La Bagatelle

La Bagatelle is seizoen 2021 geopend vanaf zaterdag 1 mei.

La Bagatelle is een chambres d’hôtes – bed & breakfast in de groene heuvels van Noordoost-Frankrijk. Op zo’n zes uur rijden van Utrecht en een halfuur van de Autoroute du Soleil (A31). Ideaal om comfortabel te overnachten op weg naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk om een paar dagen helemaal tot rust te komen. Een prachtige locatie ook om met een groep muziek te maken, te schrijven, te mediteren of kunstzinnig aan het werk te gaan.

Op de begane grond van onze chambres d’hôtes vind je als gast een gezellige ontbijtkamer met een eeuwenoude schouw en een sfeervolle eetkamer. In de mooi aangelegde tuin zorgt de majestueuze kastanjeboom voor schaduw in de warme zomers.

La Bagatelle heeft vijf riante tweepersoonskamers op de eerste etage. Vier kamers hebben een eigen badkamer, één kamer heeft een wastafel en wordt alleen samen met een van de andere kamers verhuurd.

Wij hebben voor doortrekkers een speciaal overnachtingsarrangement. Dineren (3 gangen incl. wijn/fris en koffie of thee na), logeren en ontbijten voor € 120 (2 personen).

Adres:
33 Rue de Moges, Melay 52400 (Haute-Marne)

Reserveer meteen!
La Bagatelle Melay is in 2021 geopend van zaterdag 1 mei t/m zaterdag 25 september.

Reviews van bed en breakfast La Bagatelle Melay in Melay

Acties en nieuws

Twitter

Blog

  • Zitten en witten
    De winter in Melay is vaak grijs en nat. Dan kun je twee dingen doen: met een boek en een dekentje op de bank of ...
    + Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com