La Bagatelle

La Bagatelle is een chambres d’hôtes – bed & breakfast in de groene heuvels van Noordoost-Frankrijk. Op zo’n zes uur rijden van Utrecht en een halfuur van de Autoroute du Soleil (A31). Ideaal om comfortabel te overnachten op weg naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk om een paar dagen helemaal tot rust te komen. Een prachtige locatie ook om met een groep muziek te maken, te schrijven, te mediteren of kunstzinnig aan het werk te gaan.

Op de begane grond van onze chambres d’hôtes vind je als gast een gezellige ontbijtkamer met een eeuwenoude schouw en een sfeervolle eetkamer. In de mooi aangelegde tuin zorgt de majestueuze kastanjeboom voor schaduw in de warme zomers.

La Bagatelle heeft vijf riante tweepersoonskamers op de eerste etage. Vier kamers hebben een eigen badkamer, één kamer heeft een wastafel en wordt alleen samen met een van de andere kamers verhuurd.

Wij hebben voor doortrekkers een speciaal overnachtingsarrangement. Dineren (3 gangen incl. wijn/fris en koffie of thee na), logeren en ontbijten voor € 120 (2 personen).

Adres:
33 Rue de Moges, Melay 52400 (Haute-Marne)

Reserveer meteen!
La Bagatelle Melay is in 2022 geopend t/m zondag 25 september.

Reviews van bed en breakfast La Bagatelle Melay in Melay

Acties en nieuws

Twitter

Blog

In Nederland zijn dit de hondsdagen, en hier in Frankrijk heet deze periode canicule. Maar van hondsdagen is allang geen sprake meer, dit zijn hondsweken. Weken vol zon en helaas ook weken zonder een drupje regen. De tuin begint erge dorst te krijgen, maar ondanks het gele gras en wat slap hangende planten en struiken, is het er nog heerlijk toeven. De puttertjes, zwartkoppen en spechten zorgen voor passende achtergrondmuziek en in ons parkje staan de ligstoelen klaar. Lekker een beetje dutten, genieten van het uitzicht of je verliezen in een mooi boek. Everhard en ik zijn natuurlijk van de boeken en we hebben dan ook een ruim voorziene bibliotheek. Nederlandse, Engelse en Franse literatuur en thrillers, klassiekers en actueel spul, maar ook heel veel historische boeken, biografieën en fotoboeken van de omgeving. En die boeken delen we natuurlijk met onze gasten. We adviseren je graag als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com