La Bagatelle in coronatijden

 

Juni 2020 

Na de strenge lock down de afgelopen maanden in Frankrijk, heeft het land 15 juni de grenzen weer geopend voor buitenlandse gasten. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar het blijft oppassen geblazen. Wij vinden de veiligheid van jullie, onze gasten, én van onszelf belangrijk en hebben dan ook maatregelen genomen. Wij houden ons hierbij aan de voorschriften van de ADN TourismeFédération nationale des Organismes institutionnels du Tourisme. 

We gebruiken reinigingsproducten met desinfecterende ingrediënten en/of met bleekmiddel. We besteden extra aandacht aan deurklinken, lichtknoppen en andere gladde oppervlakken. Beddengoed en handdoeken wassen wij op 60 graden, waarbij we extra aandacht besteden aan de kussens. 

We verhuren deze zomer alleen kamers met eigen sanitair. Gasten mogen uitsluitend gebruikmaken van het sanitair op hun kamer. De wc’s op de begane grond zijn dus niet bedoeld voor gasten. 

Wij houden de minimale afstand van 1,5 meter aan en verwachten dat ook van onze gasten (in Frankrijk geldt een minimale afstand van 1 meter). 

Mondkapjes zijn in Frankrijk verplicht in het openbaar vervoer. Veel Fransen dragen echter ook een mondkapje in winkels of op straat. De eigenaar van een winkel heeft het recht je te verplichten een mondkapje te dragen. Wij vragen je om zelf voldoende mondkapjes mee te nemen. 

Ontsmettingsgel voor eigen gebruik graag ook zelf meenemen. 

Als een gast besmet raakt met Covid-19, dan kan chambre d’hôtes La Bagatelle daar niet verantwoordelijk voor worden gehouden. 

Restaurants kunnen wegens de 1-1,5 meter-afstandregel minder gasten ontvangen. 

Het risico bestaat dat er voorzieningen gesloten of aangepast geopend zijn. 

Als je voor vertrek naar La Bagatelle last hebt van een van de volgende verschijnselen, vragen we je contact met ons op te nemen: 
– Verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn;
– Hoesten;
– Benauwdheid;
– Verhoging of koorts;
– Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op: bagatellemelay@gmail.com. 

Acties en nieuws

Twitter

Blog

  • Zitten en witten
    De winter in Melay is vaak grijs en nat. Dan kun je twee dingen doen: met een boek en een dekentje op de bank of ...
    + Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar bagatellemelay@gmail.com